Serija Adim Farah je već zauzela važno mesto u karijeri Demet Ozdemir

Serija Adim Farah / Zovem se Farah, emitovana na Fox TV-u, stigla je na ekran sa svojom trećom epizodom ove nedelje.

Serija Adim Farah je već zauzela važno mesto u karijeri Demet Ozdemir

Foto Credits: IMDB

Serija, koju potpisuje O3 Media, adaptirana je iz argentinske TV serije La Chica Que Limpia. Glumci serije Adim Farah / Zovem se Farah su zanimljivi koliko i priča. Ceni se i partnerstvo Demet Ozdemir i Engina Akyureka, koji preuzimaju glavne uloge u seriji koja impresionira glumačkom postavom.

Projekat Adim Farah, koji se emituje sredom uveče, doneo je novo uzbuđenje na ekran. Iako se zanimljiva priča serije prati sa radoznalošću, ona je takođe istaknuta produkcija na društvenim mrežama.

Demet Ozdemir se vratila na TV ekrane nakon serije Dogdugun Ev Kaderindir. Uspešna glumica, koja je napravila brzi skok u karijeri sa serijom Erkenci Kus, kasnije je više volela da igra u dramskoj seriji. Već neko vreme nije bila na televizijskom ekranu. Međutim, nakon filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika snimljenog za Netflix, potpisala je ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus i snimila seriju Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene.

Drugačija uloga

Obožavaoci kojima je glumica nedostajala na TV ekranima ovog puta gledaju u sasvim drugoj ulozi. Farah, koja je pobegla iz Irana i emigrirala u Tursku i vodi težak život sa svojim bolesnim sinom Kerimsahom, menja život nakon što je bila svedok ubistva u mestu gde radi kao čistačica.

Sa svojom pričom ispunjenom dramom, projekat Adim Farah je već zauzeo veoma važno mesto u karijeri Demet Ozdemir.

NOVO - Turska serija Ego je na pravom putu!

By: TV Exposed