Otkriven datum premijere i radnja turske serije Aldatmak / Obmana

Objavljen je datum početka emitovanja Aldatmak / Obmana, jedne od najzastupljenijih serija nove sezone, na ATV ekranu, u produkciji TIMS&B Productions i Timura Savci i Buraka Sagyasara. Prva epizoda serije, koja će publiku zaključati uz ekrane, biće emitovana u četvrtak, 22. septembra.

Otkriven datum premijere i radnja turske serije Aldatmak / Obmana

Foto Credits: Internet Haber

U režiji Murata Saracoglua i scenariju majstorskog pera Yildiz Tunca, projekat Aldatmak je privukao pažnju trejlerom i izazvao veliko uzbuđenje. Pokazujući svoju tvrdnju svojom upečatljivom pričom i produkcijom, serija spaja legendarno osoblje sa uspešnim glumcima. Podsećamo, reč je o seriji koja je prvo nosila naziv Hakime Hanim.

U glumačkoj ekipi ove nove turske serije su: Vahide Percin, Ercan Kesal, Mustafa Ugurlu, Cem Bender, Jusuf Cim, Caner Sahin, Fejya Sevil Gungor, Asena Girisken, Cem Surgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Soyler. Uloge imaju još i Merve Altinkaya, Kerem Musligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabasi, Burak Acar, Arda Atak, Canan Urekil, Batuhan Sel, Masal Ayse Gencer, Ege Semih, Ozel Erken i Eda Ozel.

U centru pažnje nove turske serije Aldatmak / Obmana je dama, sudija porodičnog suda koja voli svoju porodicu, ali ponekad je daleka i stroga, drhtava, normativna i nikada ne odstupa od svojih istina. Ona održava svoj autoritet i u sudnici i kod kuće. Guzide, koja je u braku sa Tarikom već trideset godina, skoro ni u čemu ne čini ustupke svojoj porodici i veruje da zna pravi put, ima dvoje dece po imenu Oylum i Ozan. Pošto se godinama voljno žrtvovala za svoju porodicu, ona zaslužuje da bude sudija svojoj porodici. Iza sve te krutosti krije veliku ljubav prema porodici i deci. Međutim, sve činjenice o njenoj porodici i životu za koje ona misli da su istinite odjednom će biti uništene kao rezultat slučajnosti.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Engin Altan Duzyatan u pregovorima za novu TV seriju

By: TV Exposed