Serdar Olcin u drugoj sezoni serije Alef

Uskoro nas očekuje druga sezona veoma popularne serije Alef. U njoj ćemo gledati u potpunosti izmenjen glumački kadar i nove glavne glumce.

Serdar Olcin u drugoj sezoni serije Alef

Foto Credits: Cumhurriyet

U glavnim ulogama u novoj sezoni će se naći Taner Olmez i Aybuke Pusat. Pored njih uloge u drugoj sezoni serije Alef će tumačiti i Su Kutlu, Emel Golgecen, Cankat Aydos i Ufuk Karaali. Danas je potvrđena vest da će se u drugoj sezoni ovog projekta pojaviti i Serdar Orcin.

Serdar Orcin je iskusan glumac. Rođen je 1976. godine u Bayburtu. U karijeri se pojavio u skoro šestdeset uloga. Podatak za svaki respekt, imajući u vidu njegove godine.

Ove godine glumio je u seriji Hamlet. U tom projektu je glumio Kerema. Takođe u toku ove kalendarske godine je radio i na seriji Hekimoglu. U tom projektu je u šest epizoda glumio Mahira. Glumio je i u serijama Fatih, Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, Bes Kardes i drugim.

Starije generacije pamte njegove uloge u dve zaista popularne serije. Tumačio je ulogu u seriji Sulejman Veličanstveni. U toj popularnoj istorijskoj seriji je u dvadeset i sedam epizoda glumio Sinana Pasu. Ima je ulogu i u seriji Bezhat C. gde je u dvadeset i dve epizode glumio Barbarosa.

NOVO - Burcu Biricik demantovala vest da napušta seriju Camdaki Kiz!

 By: Milt-TV Exposed