Aslihan Malbora ima novu ulogu

Sa velikim uzbuđenjem se čeka i novi projekat na platformi Gain, posle serije Aslinda Ozgursun, koja je privukla pažnju prema ženama. Nastavlja se snimanje serije pod nazivom Etkileyici / Impresivno, gde su detalji o njenim pripremama već otkriveni.

Aslihan Malbora ima novu ulogu

Foto Credits: IMDB

Učešće Aslihan Malbore i Mehmeta Aykaca u seriji Etkileyici / Impresivno, za koju se očekuje da će privući pažnju na platformi Gain, ojačalo je glumačku ekipu. Uc Kurus u kojem je Malbora glumila,  završio je svoj životni vek emitovanja kao serija od jedne sezone.

Aslihan Malbora, koja je stekla veliku popularnost sa likom po imenu Leyla, vratila se na set sa digitalnom serijom pod nazivom Etkileyici / Impresivno nakon što se neko vreme odmorila.

Glumica će tokom leta učestvovati u drugoj sezoni serije Impresivno, dakle odredila je svoju adresu za zimski period sa novom serijom koja će početi da se snima u avgustu.

Glumica, koju ćemo gledati sa likom Leyle u njenoj impresivnoj seriji, odigraće se u priči kao fenomen društvenih mreža. Aslihan, koja je obradovala svoje fanove dobrim nastupom u prvoj sezoni, u drugoj će ponovo pokazati svi se nadaju dobru glumu.

Drugi glumac koji će učestvovati u drugoj sezoni, koja će trajati 10 epizoda, postao je Mehmet Aykac. Ostaje da vidimo koliko pažnju će privući ovaj projekat.

NOVO - Koliko može serija Seni Kalbime Sakladim?

By: TV Exposed