Kraj za tursku seriju Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini

Stigle su loše vesti za fanove turske serije Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini. Ovaj projekat će uskoro biti završen.

Kraj za tursku seriju Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini

Foto Credits: IMDB

Još jedna turska serija je postala žrtva niskog rejtinga. Ponovo je reč o seriji kanala Fox TV. Serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini će imati svoje finale 25. maja. Poslednja epizoda ove TV serije biće epizoda 5.

Na taj način, ova serija je doživela sličnu, gotovo istu sudbinu kao projekat Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Nizak rejting je uticao da i taj projekat, koji je najavljivan dosta optimistično bude brzo završen. Zajedničko za ove dve serije je to što su emitovane na kanalu Fox TV. Od ranije je poznato da ljudi sa ovog televizijskog kanala imaju oštre kriterijume i da su nemilosrdni kada su TV serije u pitanju. Ipak, mnogi već smatraju da zaista preteruju.

Sve ovo uticalo je i na seriju Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar. Ovaj projekat će takođe biti emitovan na Fox TV-u. Prva epizoda serije je snimljena, spremna za emitovanje, a govorilo se da će projekat u kom glavne uloge tumače Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu početi čak i pre leta. Međutim, zbog dva neuspešna projekta, odnosno dve serije sa lošim rejtingom doneta je odluka da ova nova serija počne tek na jesen!

Koliko je odluka pametna, ostaje da vidimo…

NOVO - Nova epizoda serije Yargi - suze u najavi! (VIDEO)

By: Milt-TV Exposed