Nova epizoda serije Yargi - suze u najavi! (VIDEO)

Prvi uvod u novu epizodu turske TV serije Ay Yapima, koja se emituje na Kanalu D, Yargi / Presuda, susreo se sa publikom. Situacija kada su se Ceylin i Ilgaz zvanično razveli, najavio je trenutke koji će duboko uticati na publiku.

Nova epizoda serije Yargi - suze u najavi! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Uvod u novu epizodu, odnosno video najava koja je objavljena serije o kojoj se najviše priča u sezoni, Yargi, signalizira epizodu koja će publiku naterati do suza. Ilgaz i Ceylin, koji su odlučili da se razvedu, idu na sud da svoju odluku ozvaniče. Očekuje se da će scena tokom suđenja duboko uticati na publiku.

Dok traje efekat ove situacije, koja je zaprepastila sve oko njih, pažnju privlače trenuci kada se Metin suočava sa Ceylin. To što Ilgaz govori Erenu da je zapravo kupio prsten za Ceylin i da se sprema da je iznenadi, otkriva Ilgazov očaj, a ovi trenuci povećavaju uzbuđenje publike za novu epizodu.

Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz preuzimaju glavne uloge u popularnoj TV seriji Yargi / Presuda, gde se pero Seme Ergenekona sastaje sa direktorom Alijem Bilginom. Serija Presude je na Kanalu D sa svojim novim epizodama svake nedelje u 20.00.

Tu je i pomenuta video najava. Po svemu sudeći očekuje nas emotivna, nova, 32. epizoda turske serije Presuda.

NOVO - Turske serije - do sada potvrđena finala!

By: Milt-TV Exposed