Druga sezona serije Adim Farah je pod znakom pitanja!

Iza nas je 10 epizoda turske serije Adim Farah i nema problema sa tokom priče i dobrom glumom glumaca u projektu.

Druga sezona serije Adim Farah je pod znakom pitanja!

Foto Credits: IMDB

Konkretno, činjenica da se duo Demet Ozdemir i Engin Akyurek pretvorio u veoma uspešan TV serijski par, a ljubavne scene su se postepeno pojavljivale, a serija jačala na emotivnom nivou, privlači publiku ka priči.

Formirala se jaka publika za seriju Adim Farah / Zovem se Farah, a ovi gledaoci se sada najviše žale na gledanost. Kako bi takva serija uopšte mogla da se bori da postigne prosečnu gledanost? Ovo pitanje proizilazi iz tabele rejtinga koja zbunjuje mnoge ljude i u koju je teško poverovati.

Uspeh priče je očigledan, kvalitet snimanja je visok, karijere glumaca su jasne i predstave su takođe veoma uspešne. Ali zašto su ocene niske? Ovo je pravo pitanje!

Slab rejting, čak i ispod proseka

Završivši dan na devetom mestu u total kategoriji rejtinga prošle srede uveče, serija je ostvarila peto mesto u AB grupi. U obe kategorije vidimo pad rejtinga, koji pada i trenutno je oko brojke 3.

Nevolje počinju ovde. Postizanje čak i ispod prosečnih stopa u dve najvažnije kategorije rejtinga stvara neizvesnost u pogledu budućnosti projekta. U grupi ABC1, činjenica da je serija završila dan kao treća i dobila ocenu 4 je važan moralni razlog. Zato što zadržava mogućnost da se serija vrati na prosečne stope uz malu podršku.

Dok serija Adim Farah ne dobija dovoljno pažnje u Turskoj, u inostranstvu postoji veliko divljenje prema projektu. Ljubitelji stranih TV serija su pod uticajem ove turske serije na društvenim mrežama.

Došao je mesec maj i biće odlučeno da li će serija biti na ekranu u narednoj sezoni ili ne. Prilikom donošenja ove odluke, biće važno kakav se rejting dobije ovog meseca. Ne zna se šta će Fox TV odlučiti, ali činjenica da rejting pada je očigledna.

To naravno stavlja sezonu 2 serije Adim Farah / Zovem se Farah pod veliki znak pitanja.

NOVO - Ugur Aslan, Eren iz serije Yargi, biće veoma važno ime 3. sezone!

By: TV Exposed