Farah Zeynep Abdullah u najnovijem delu projekta Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav

Legenda Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav nastavlja da se pojavljuje pred publikom kao važni projekti u turskoj televizijskoj industriji.

Farah Zeynep Abdullah u najnovijem delu projekta Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav

Foto Credits: Internet Haber

Serija Ask-i Memnu, koja je prvi put emitovana na TRT-u 1975. godine kao serija od 6 epizoda, ponovo je došla do izražaja sa istoimenom serijom Kanala D, koja se godinama kasnije proširila svetom. Beren Saat i Kivanc Tatlitug su bili toliko uspešni u seriji Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav da su svi glumci u glumačkoj postavi doživeli veliku popularnost zahvaljujući ovoj priči. Ask-i Memnu nije uticao samo na Tursku, već je ostavio veliki trag na seriju u mnogim različitim geografskim područjima sveta gde je emitovana.

U pripremi je filmska verzija projekta Ask-i Memnu, koja priča tako efektnu zabranjenu ljubavnu priču. Ovog puta videćemo Farah Zeynep Abdullah u ulozi Bihter, koja je prethodno pogurala Beren Saat da postane veoma poznata. Lik Behlul, koji je doneo veliku popularnost Kivancu Tatlitugu, još uvek je u sećanju. Sada su se u štampi pojavila imena nekih mladih glumaca o učešću u ovoj značajnoj ulozi.

Traži se glumac koja će napraviti dobro partnerstvo sa Farah Zeynep Abdullah i dati potpuno novu percepciju Behlul izvan portreta koji je napravio Kivanc Tatlitug. Naravno, ovo nije laka uloga. Među pomenutim akterima uštampi su se pojavile vesti da postoje imena kao što su Ekin Koc, Serkan Cayoglu, Tolga Saritas, Caglar Ertugrul, Alp Navruz, Halit Ozgur Sari, Boran Kuzum i Deniz Can Aktas.

Iako još nije jasno ko će tumačiti lik Behlul, jasno je da će glumac doživeti veliku popularnost zahvaljujući ovoj ulozi.

NOVO - Ebru Sahin i njena nova serija Ab-i Hayat privlače sve više pažnje

By: TV Exposed