Da li će projekat Adim Farah / Zovem se Farah postati miljenik fanova turskih serija?!

Čini se da će novi miljenik ljubitelja TV serija, koji pomno prate tursku industriju TV serija i žive u različitim geografskim područjima, biti projekat Adim Farah / Zovem se Farah.

Da li će projekat Adim Farah / Zovem se Farah postati miljenik fanova turskih serija?!

Foto Credits: IMDB

Veliki talas interakcije koji su postavili obožavaoci Demet Ozdemir i Engina Akyureka na društvenim medijima je eksponencijalno porastao i uspeo da privuče širok spektar gledalaca TV serija koji vole turske TV serije prema ovom projektu.

Često vidimo komentare ljudi sa različitih jezika na društvenim mrežama o seriji Adim Farah, a ova situacija nastavlja da se povećava.

Baš kao i u seriji Tuzak / Klopka, postoji velika baza obožavatelja iz inostranstva koji više hvale seriju Zovem se Farah nego lokalna publika i radoznali su za priču. Čini se da će ova situacija dovesti do izražaja inostranu prodaju, baš kao i u seriji Tuzak, i naterati Fox TV da više prihvati projekat. Serija Tuzak ima veoma nisku gledanost u Turskoj, ali tv8 ne planira da je ukine do kraja sezone. Jer, iako je gledanost mala, interesovanje za dramu iz inostranstva je veoma veliko i prodaja je na dobrom nivou.

Rejting za sada nije ispunio očekivanja

Za Fox TV postoji mogućnost da Adim Farah dostigne veoma velike cifre prodaje u inostranstvu. Ova mogućnost zahteva da serija bude podržana više nezavisno od rejtinga. Ocene prve epizode ​​serije Adim Farah / Zovem se Farah nisu bile pogodne za tako važne glavne uloge i snažnu priču.

Gledanost je porasla u drugoj epizodi, ali to ipak još uvek nije ispunilo očekivanja. Očekivalo se da će serija biti iznad brojke 8 gledanosti, ali za sada se to nije dogodilo. Hoće li, ostaje da vidimo…

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Nursema je postala najvažniji lik serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

By: TV Exposed