Nursema je postala najvažniji lik serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

U danima kada je počela serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, pratili smo vezu i njen razvoj kroz likove Doge i Fatiha. Sila Turkoglu i Dogukan Gungor bili su istaknuta imena.

Nursema je postala najvažniji lik serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

Foto Credits: Internet Haber

Do sada je kroz njih dvoje bila ispričana priča. Kasnije je ljubav Omera i Kivilcim uključena u ovu priču i uspešno je kreirana kao druga žarišna tačka serije. Baris Kilic i Evrim Alasya su takođe pohvaljeni za njihovu harmoniju.

Tada je odnos Umuta i Nurseme došao do izražaja i niko nije očekivao da bi dva sporedna lika mogla da prednjače u seriji. Serkan Tinmaz i Ceren Yalazoglu Karakoc su takođe zahvaljujući ovoj seriji dobili veoma važnu priliku u svojim karijerama.

U seriji je dosta toga bilo nepredvidivo, a sada je lik Nurseme postao glavna uloga u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Jer, kao i ona, u društvu ima mnogo mladih devojaka čiji su životi razbijeni zbog porodica. Tako je lik Nurseme postao najradoznalija ličnost publike u seriji Kizilcik Serbeti kao odraz nesposobnosti ovih mladih devojaka da se izraze.

Odluka na scenaristima

Lik Nursema će od sada biti najzanimljivije ime priče, ako scenaristi ne promene fokus tako što će biti previše hrabri po pitanju odnosa između Alev i Abdulaha. Nursema, koju uspešno igra Ceren Yalazoglu Karakoc, ima veoma širok odziv u društvu.

Naročito u konzervativnim porodicama, ima toliko žena koje žive životom koji njihova porodica smatra prikladnim za njih umesto životom kakav žele... Nursema je sada predstavnica tih žena na ekranu i njihovog duha. Iako su oni koji su pratili serije godinama znali da se to dogodilo u stvarnom životu, a možda i bili svesni da među njihovim prijateljima ima mnogo ljudi poput Nurseme, ignorisali su njihovu situaciju.

Sada se priča tužna priča o Nursemi, koju su scenaristi otkrili u seriji Šerbet od brusnice, a ističe se kao glas ovih žena koje ne mogu da govore za svoju sudbinu. Kao takav, lik Nurseme se izdvaja od svih ostalih likova u priči koja je nastala od početka serije, i nalazi se na sasvim drugoj tački.

NOVO - Gokce Bahadir o porukama serije Omer

By: TV Exposed