Lažna vest ili istina – Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug zajedno u novoj seriji?!

Na društvenim mrežama u Turskoj dosta se piše o jednoj temi. Tačnije, piše se o tome da će Serenay Sarikaya postati partnerka Kivancu Tatlitugu u novoj TV seriji!

Lažna vest ili istina – Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug zajedno u novoj seriji?!

Foto Credits: Internet Haber

Od ranije je poznato da će se snimati serija pod nazivom Aile / Porodica. Ovaj projekat koji će predstavljati rimejk popularne serije Sopranovi je odložen, tačnije pomeren je početak snimanja. Ranije se pisalo i pričalo o tome da će jednu od glavnih uloga u seriji tumačiti Ibrahim Celikkol. U međuvremenu se pojavila vest o tome da će i (ili) Kivanc Tatlitug glumiti u seriji. Sada se sve više priča o tome da će glavnu žensku ulogu u seriji Aile tumačiti Serenay Sarikaya.

Serenay Sarikaya je u poslednje vreme radila na Netflixovoj seriji Sahmaran. Snimljena je jedna sezona, koja još uvek nije emitovana, a trenutno se snima i sezona 2 ovog projekta. Prema izjavi koju je Sarikaya dala nedavno trenutno se snimaju kadrovi za poslednju epizodu nove sezone, koja će ujedno biti i poslednja za ovaj projekat. Emitovanje serije Sahmaran se očekuje početkom naredne godine, barem je tako najavila glumica u nedavno obavljenom razgovoru sa novinarima.

Serenay Sarikaya je u tom razgovoru potvrdila da želi da se vrati na TV ekrane. Uz to, dobila je nekoliko ponuda za uloge u novoj sezoni, ali za sada nije donela odluku na tu temu. Novinari u Turskoj su odmah to povezali sa vestima na društvenim mrežama o tome da će Sarikaya i Kivanc Tatlitug glumiti zajedno u novoj seriji.  Glumica je ipak izjavila da o tome ne zna ništa i da još uvek nije pristala ni na jednu novu seriju. Čini se da je u pitanju još jedna fantazija turskih blogera, pogotovo kada se uzme u obzir da je Tatlitug najavio da se neće vraćati na TV ekrane.

Ipak, u svetu turskih serija se nikad ne zna…

NOVO - Seray Kaya o svojoj prvoj glavnoj ulozi

By: TV Exposed