Seray Kaya o svojoj prvoj glavnoj ulozi

Turska glumica Seray Kaya je stekla veliku popularnost likom Sirin u TV seriji Kadin, svima je pokazala kako sporedna uloga može da se izdigne iznad glavnih uloga u seriji.

Seray Kaya o svojoj prvoj glavnoj ulozi

Foto Credits: DiziCentral

Seray Kaya, koja je svojim efektnim nastupom u TV seriji Kadin otkrila teško dostižan uspeh, potom je upoznala publiku sporednom ulogom u popularnoj istorijskoj TV seriji Kurulus Osman.

Seray, koja glumi od 2012. godine, prošle sezone je preuzela glavnu ulogu sa Onurom Tunom, Ismailom Haciogluom, Melike Ipek Yalovom i Hayal Koseogluom u seriji Mahkum / Zatvorenik. Međutim, glumica se rano oprostila od serije, a zatim se vratila na ekran sa TV serijom Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla.

Glumica, čije se ime ubraja među glavne uloge u 17 epizoda serije Zatvorenik, rekla je u intervjuu pre nekokiko dana da joj je veoma značajna uloga u novoj seriji Bir Kucuk Gun Isigi i da je to zapravo njena prva glavna uloga. Bilo bi pogrešno reći da je Seray Kaya zaboravila da je imala glavnu ulogu u seriji Mahkum, u kojoj je učestvovala u 17 epizoda. Međutim, bila je zanimljiva situacija da je glumica smatrala TV seriju Bir Kucuk Gun Isigi kao svoju prvu glavnu ulogu do sada, a ne seriju Mahkum.

Glumica je svoju izjavu nastavila rečima: „Veoma sam srećna što imam glavnu ulogu u ovako lepom projektu i što su mi to poverili. To je velika odgovornost, trudim se da tu odgovornost prevaziđem koliko mogu. Srećna sam.".

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Talat Bulut o svojoj ulozi u seriji Tuzak / Klopka

By: TV Exposed