Novi porast za Gonul Dagi, odličan rejting i za Kardeslerim

Subota je dan kada se emituje najmanje TV serija u Turskoj u odnosu na druge dane. Međutim, obe serije koje se emituju subotom uveče su izuzetno dobro gledane.

Novi porast za Gonul Dagi, odličan rejting i za Kardeslerim

Foto Credits: IMDB

Subotom se emituje serija Gonul Dagi, koja jednostavno osvaja srca gledalaca u Turskoj. Stiče se utisak da je radnja ovog projekta prilagođena gledaocima u toj zemlji i projekat već treću sezonu ostvaruje impresivne brojke. Sinoć je emitovana epizoda 8 treće sezone koja je ostvarila sjajnu gledanost. U total kategoriji rejtinga ostvaren je rezultat od 9.83, što je porast za 1.14 u odnosu na epizodu 7. Ozbiljan pomak. U AB kategoriji brojka je bila blizu 10, odnosno 9.96, što je više za 0.10 nego u prošloj epizodi. U ABC1 kategoriji rejtinga je premašena brojka od 10, pa je iznosila 10.71, odnosno čak 1.31 više nego prošlog puta.

Čak i nakon odlaska glavne glumice iz projekta, Gulsim Ali, serija Gonul Dagi nastavlja da beleži fantastične rezultate kada je u pitanju gledanost. Nema sumnje da će se trend dobrog rejtinga ovog projetka nastaviti i u budućnosti.

Odličnu gledanost imala je i nova epizoda serije Kardeslerim / Moja braća. Rejting epizode 8 sezone 3 nije se mnogo razlikovao od prethodne. U total kategoriji brojka je iznosila 7.86, što je porast od 0.35 u odnosu na epizodu koja je emitovana pre dve subote. U AB kategoriji je zabeležen blagi pad, od 0.39, pa je rejting iznosio 4.56. U ABC1 kategoriji u epizodi emitovanoj sinoć ostvaren je rezultat od 5.43, odnosno 0.47 niži neko prošlog puta.

Serija Kardeslerim dakle ima stabilan rejting i verne gledaoce. To naravno dalje garantuje sigurnu budućnost za ovu tursku TV seriju.

NOVO - Još uvek bez potvrde o drugoj sezoni serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

By: TV Exposed