Mujde Uzman - Volim da jedem!

Turska glumica Mujde Uzman uživa u zadovoljstvu povratka na TV ekrane sa likom Alev u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Mujde Uzman - Volim da jedem!

Foto Credits: DiziCentral

Mujde Uzman je takođe impresivno otkrila Alev kao ulogu na kojoj joj zavide mnoge njene kolege, a uz to je publici na ekranu pružila različite emocije.

Glumica Mujde Uzman kako kaže nije toliko izbirljiva oko održavanja forme. Objašnjavajući da se ne bavi sportom i ne obraća pažnju na hranu, glumica je rekla:

„Mnogo jedem. ni ne bavim se sportom. Imam stomak, misle da sam trudna“, rekla je ona u intervjuu na Youtube kanalu novina Sabah i nasmejala mnoge. U intervjuu objavljenom na YT, Mujde Uzman ne krije da ima stomak i kaže da ga prikriva opuštenim oblačenjem, a u seriji Kizilcik Serbeti ne izmiče pažnji svojom fit formom.

Objašnjavajući da je sakrila stomak u periodu serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO) i da nije mogla da se reši ovog problema, glumica je rekla:

„Znam kako da to sakrijem. Zato se mnogo oblačim. Volim da jedem... Ne radi se o izgledu, već o zdravlju.”.

Alev u seriji Kizilcik Serbeti deluje fit

U seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, mnogi gledaoci dele mnoge poruke o lepoti i liniji lika Alev. Nije poznato da li je Mujde Uzman za nekoliko meseci malo smršala ili je to uspela da sakrije, ali je glumica u izjavi navela da se nije trudila da održi fizičku građu, da je volela da jede i da je više pridavala značaj tome da bude zdrava nego za svoj izgled.

Oni koji gledaju sjajnu glumicu kako se uklapa na ekran pitaju se da li za projekat Kizilcik Serbeti posvećuje posebnu pažnju svojoj ishrani ili odlično skriva stomak. Lik Alev, koji u scenama serije takođe nosi tesnu odeću, izgleda da je za Mujde Uzman bio veoma dobar izbor i da joj uloga baš leži.

NOVO - Nebahat Cehre podržala Hande Ataizi!

By: TV Exposed