Da li će Hayat Bugun / Život danas dobiti mnogo bolju gledanost?!

Serija Hayat Bugun / Život danas započela je svoj život na ekranu prošle nedelje sa svojom postavom mladih i iskusnih glumaca kao što su Ulas Tuna Astepe, Hazar Erguclu, Hande Dogandemir i Tansel Ongel.

Da li će Hayat Bugun / Život danas dobiti mnogo bolju gledanost?!

Foto Credits: Aksam

Televizijska serija Hayat Bugun, koja se sredom uveče bori sa efektnim TV serijama, obećavala je iako je u prvoj epizodi dobila nešto niži rejting od očekivanog. To ipak nije obeshrabilo fanove.

Sa konceptom same serije i pozitivnim integritetom priče koji privlači publiku, očekuje se da će rejting napraviti skok od druge epizode. Nakon prve epizode ove nove turske serije ​​u kojoj je Ulas Tuna Astepe očarao svoje fanove, interesovanje na društvenim mrežama je takođe bilo veoma veliko.

Recimo da je Hayat Bugun / Život danas najverovatnije serija koja će povećati rejting među svim svojim teškim konkurentima, a očekuje se da će publika pokazati veće interesovanje za drugu epizodu, koja će biti emitovana u sredu, 26. oktobra.

U promociji druge epizode, gde Baris saznaje da ima karcinom, i odbija lečenje, privlače pažnju trenuci kada je doktor Andac napadnut. Dok pogoršanje Barisove bivše žene Gizem izaziva strašne trenutke, ono što će se dogoditi u drugoj epizodi se željno iščekuje.

Odgovore na neka od pitanja saznaćemo već za dva dana.

NOVO - Nova turska dnevna serija Toprak ile Fidan / Toprak i Fidan

By: TV Exposed