Nova serija Berguzar Korel!

Sjajne vesti za fanove turske glumice Berguzar Korel! Glumica Berguzar Korel koja je privremeno napustila glumu da se posveti porodici se i zvanično vraća novom serijom. Kao što je i ranije pretpostavljeno, Berguzar će snimiti seriju za digitalnu platformu. Glumica je dogovorila sve uslove za glavnu ulogu u seriji digitalne platforme Exxen. U pitanju je ...

Nova serija Berguzar Korel!

Sjajne vesti za fanove turske glumice Berguzar Korel!

Glumica Berguzar Korel koja je privremeno napustila glumu da se posveti porodici se i zvanično vraća novom serijom. Kao što je i ranije pretpostavljeno, Berguzar će snimiti seriju za digitalnu platformu. Glumica je dogovorila sve uslove za glavnu ulogu u seriji digitalne platforme Exxen. U pitanju je serija koja će se sastojati od tri sezone a zove se Kanli Yayin. U centru radnje ove nove serije će biti ubistvo studentkinje Leyle. Berguzar Korel će tumačiti lik po imenu Neslihan.

Prva sezona serije će se sastojati od ukupno deset epizoda. Za režiju će biti zadužen poznati turski režiser Can Ulkay. Prema trenutno dostupnim informacijama, serija će biti snimljena veoma brzo i najverovatnije će biti emitovana već u letnjoj sezoni. Sve u svemu, čekanju je došao kraj, Korel se uskoro vraća na scenu!

NOVO - Kazna za Sen Cal Kapimi zbog „erotskih scena“!

By: TV Exposed