Danas počinje nova turska serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće

Akin Akinozu, koji je poznat po ATV seriji Hercai i uspeo je da impresionira široku publiku, sada se vraća na isti ekran sa sasvim drugačijom serijom.

Danas počinje nova turska serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće

Foto Credits: RiriNano

Glumac, koji je bio partner sa Ebru Sahin u TV seriji Hercai, koja je trajala tri sezone, povećao je svoju popularnost pod uticajem velikog uspeha i odneo je van granica Turske.

Za Akina Akinozua je bio poseban osećaj vratiti se na ATV ekran sa projektom Yaban Cicekleri | Divlje cveće, godinama nakon TV serije Hercai.

U svojoj izjavi, glumac je ocenio činjenicu da su i Hercai i Yaban Cicekleri projekti bili na ekranu ATV-a sledećim rečima:

„Ovo će biti moj drugi projekat sa ATV-om. Prvi je bio posao van Istanbula. Čarolija žute nas je pratila u prvoj produkciji. Sada će nas u ovoj produkciji pratiti magija zelenog i čarolija maslinika. Prvi je bio veoma poseban, lep i vredan rad. Opet, i ovaj naš posao biće veoma poseban, veoma lep i veoma vredan.” .

Aslihan Malbora u glavnoj ženskoj ulozi

Aslihan Malbora, jedna od istaknutih glumica novijeg perioda, postala je partnerka Akina Akinozua u ovom važnom projektu TV serije.

Navodeći da je TV serija Yaban Cicekleri pažljivo pripremljena, Aslihan Malbora je rekla:

„Uzbuđeni smo, imali smo veoma dug proces pripreme. Pedantno smo radili na svakom detalju. Veoma smo uzbuđeni, čekamo.“.

Podsećamo, premijera ove nove serije je danas, u ponedelja, 25. marta u 20 časova na ATV-u.

NOVO - Najavljena nova turska serija Karsilasmalar | Susreti

By: TV Exposed