Kratko i jasno, Engin Akyurek = Harizma!

Obožavaoci koji prate Engina Akyureka dobro znaju da on pokušava da pred publiku izađe sa likovima koji ima određenih problema u svakom projektu u kojem učestvuje.

Kratko i jasno, Engin Akyurek = Harizma!

Foto Credits: IMDB

Tako je bilo u seriji Sefirin Kizi, a sada Engin ima zanimljivo iskustvo u novozapočetoj TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah i takođe vuče svoje fanove za sobom. Glumac, koga uvek vidimo kao željnog da prikaže različite likove, ovaj put se prvi put sastao sa publikom kao vođa mafije Tahir Lekesiz.

Svi su već znali njegovu harizmu, ali oni koji su videli kako se brzo prilagodio ovom liku od prve epizode su zaista oduševljeni. Glumac, kojeg gledamo u drugačijoj, promenljivoj, teškoj ulozi, tumači saosećajnog mafijaškog vođu. Njegovo saosećanje leži u njegovom srcu i važan je plus što je učinio da to svi osete već od prve epizode.

Različitost i bogatstvo unutrašnjeg sveta Tahirovog lika bio je jedan od najvažnijih znakova da će se priča serije nastaviti na veoma impresivan način. Engin Akyurek, koji je na ekranu očarao domaće i strane fanove svojom harizmom, od odeće do izraza lica odavao je utisak „Ja sam glumac“.

Živi svaku ćeliju lika

Gledanje performansa koji igra samo njegovim očima i izrazima lica u nekim scenama oduševljava fanove Engina Akyureka. Mogu li mafija i reč dobro da idu ruku pod ruku? Fanovi Engina Akyureka su se odmah zadržali na rečima „Vrlo dobar i mafijaš“. Zaista, biti vođa mafije i imati dobro srce čini se da daje drugačije iskustvo onima na ekranu.

Fanovi, koji hvale Engina zbog nastupa kojim ne samo da igra njegovu ulogu već živi u svakoj ćeliji lika, smatraju da je i njegovo partnerstvo sa Demet Ozdemir veoma dobro.

Kada su se spojile i snažna glavna uloga, snažna sinergija i kredibilitet, serija Adim Farah je od prve epizode ​​dobila prolaznu ocenu publike. Ne zanemarujući činjenicu da je scenario napisan veoma dobro, ne bi bilo pogrešno reći da će 2023. godina biti šarena sa drugačijim, uzbudljivim serijalom koji privlači publiku u svoj svet. Engin Akyurek je i te kako zaslužan za sve to.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Turska glumica Demet Ozdemir preusmerila poklone za rodjendan u humanitarne svrhe!

By: TV Exposed