Serija Camdaki Kiz kao i drugi projekti beleži pad gledanosti!

Bilo je iznenađujuće da je gledanost 75. epizode popularne turske TV ​​serije Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, koja je emitovana na ekranu Kanala D i napreduje ka finalu, pala na prosečne stope.

Serija Camdaki Kiz kao i drugi projekti beleži pad gledanosti!

Foto Credits: DiziCentral

Nije moguće tačno predvideti da li je u pitanju efekat Ramazanskog bajrama ili situacija kada gledaoci počnu da se odvajaju od ekrana kako vreme počne da se zagreva, odnosno kada se poboljšavaju vremenski uslovi, što često zna da utiče na gledanje serija.

Međutim, u svim serijama ima ozbiljnih gubitaka u rejtingu i to je već postalo evidentno. Serija Camdaki Kiz je prolazila kroz veoma dobar proces sa svojim ocenama koje su ranije dolazile do brojke oko 6 u svim kategorijama.

Pad za sve serije

Međutim, u četvrtak uveče, 20. aprila, vidimo da je serija uspela da ostvari rezultate gledanosti svega oko 4. Ipak, izuzetan je uspeh što je serija osvojila prvo mesto u grupama AB i ABC1.

Očekuje se da će se ova padanja rejtinga svih TV serija u Turskoj nastaviti i u narednom periodu.

Popularna TV serija Camdaki Kiz, koja se emituje na Kanala D a radi u produkciji kompanije OGM Pictures, sa svojom 75. epizodom osvojila je prvo mesto u grupama AB i ABC1, a u total kategoriji zauzela je drugo mesto posle serije Aldatmak / Obmana .

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Dobra i loša vest za seriju Aldatmak

By: TV Exposed