Neizvesnost oko serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Najgledanija TV serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se pred publikom pojavila trećom sezonom, nastavlja da se pojavljuje na ekranu sa svojim novim epizodama svakog utorka uveče.

Neizvesnost oko serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Objavljen je poster nove sezone serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je svojom iskrenom i toplom pričom uvek nailazila na cenjenje publike.

Plakat sa Ozgu Kayom, Berkerom Guvenom i Gokberkom Demircijem privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama čim je objavljen. Kao što ovaj poster objašnjava, priča o seriji Uc Kiz Kardes će napredovati uglavnom kroz ljubavni trougao.

Serija, koja govori o događajima sestara po imenu Derya, Donus i Turkan, pokušaće da u novom periodu publiku dovede do ekrana kroz ljubavni trougao.

Slab rejting

Na ovom mestu potrebno je podsetiti da će Gokberk Demirci, koji se seriji pridružio likom Kartala, imati veoma značajno mesto u priči serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Iako je treća epizoda treće sezone serije iza nas, gledanost je i dalje mala. Ocene oko 2 u kategorijama AB i ABC1 nisu dovoljne.

U total kategoriji rejtinga, ocena je porasla na 3 procenta, što ukazuje da je došlo do izvesnog poboljšanja. Međutim, sa ovim stopama, čini se da nije lako da serija Uc Kiz Kardes nastavi udobno da se emituje u trećoj sezoni.

Ne zna se da li će se verna publika serije vratiti na ekran u narednim nedeljama i slobodno se može reći da već vlada velika neizvenost oko ove turske serije.

NOVO - Serija Kader Baglari / Sudbinske veze polaže velike nade u inostranu prodaju

By: TV Exposed