Halit Ozgur Sari i serija Yabani / Divlji su na veoma dobrom putu

Halit Ozgur Sari nastavlja da se pojavljuje pred svojim fanovima sa različitim ulogama.

Halit Ozgur Sari i serija Yabani / Divlji su na veoma dobrom putu

Foto Credits: Karar

Glumac, koji je 2018. godine zakoračio na setove sa likom Sulejmana u TV seriji Dirilis Ertugrul, učestvovao je jedan za drugim u veoma važnim projektima. Posle serije The Protector / Zaštitnik vidimo da se glumac usavršavao u projektima Sampion, Kirmizi Oda, Kardeslerim, Gizli Sakli.

Posebno je lik Kadira Erena u TV seriji Kardeslerim postao jedan od nezaboravnih likova te TV serije.

Halit Ozgur Sari vratio se na ekrane u novoj sezoni sa ambicioznom serijom Fox TV-a, Yabani / Divlji.

Sa svojom 4. epizodom iza nas, TV serija Yabani nastavlja da se ističe kao TV serija broj jedan utorkom uveče. Ocene do 6 u total kategoriji i ABC1 su dovoljne da kažu da je projekat zaista voljen.

TV serija Yabani / Divlji, koja je uspela da postigne natprosečne stope u AB grupi, pokazuje znake da bi mogla postati produkcija broj jedan utorkom uveče u novoj sezoni.

Dobra priča i glumačka ekipa

Naravno, veliki deo ovog uspeha možemo pripisati Halitu Ozguru Sariju, koji igra glavnu ulogu i uspeo je da privuče široku bazu obožavalaca na ekran.

Pored priče, mora se reći da je i glumačka ekipa serije veoma dobra. Simay Barlas i Halit Ozgur Sari su postali dobar par u glavnim ulogama.

Vidimo da su Yurdaer Okur, Dolunay Soysert i Sebnem Hassanisoughi i iskusna imena takođe uključeni u glumačku ekipu TV serije Yabani / Divlji. Činjenica da se u ovoj TV seriji pojavljuje ime poput Bertana Aslanija, koji ima svoju publiku, dovoljno govori da je projekat veoma efektan po pitanju glumaca.

NOVO - Selin Sekerci najveće iznenadjenje nove sezone serije Aile / Porodica

By: TV Exposed