Da li će Serkan Cayoglu glumiti u nastavku serije Halka?!

Glumac Serkan Cayoglu učestvovao je u TV seriji Halka / Prsten, koja je emitovana na TRT1 2019. Očekivalo se da će priča, koja je trajala 19 epizoda, biti nastavljena, ali pozitivne vesti nisu stigle u godinama koje su usledile.

Da li će Serkan Cayoglu glumiti u nastavku serije Halka?!

Foto Credits: Dizilah

Kada se pojavila vest da će se serija Halka snimati za digitalnu platformu koju će otvoriti TRT, publika ove turske serije je takođe bila uzbuđena. Halka je zapravo bila veoma uspešna produkcija i po temi i po konceptu. U glumačkoj ekipi serije već su bila veoma važna imena. Pored Serkana Cayoglua u glumačkoj postavi su učestvovala poznata imena kao što su Hande Ercel, Kaan Yildirim, Hazal Subasi, Ahmet Mumtaz Taylan i Nazan Kesal.

Tada niko nije verovao da je serija, koja je imala tako ambiciozna i kvalitetna imena i čija je priča bila veoma popularna, bila samo jednosezonski posao. Posebno je veliku pažnju privukao lik Cihangira, kojeg tumači Serkan Cayoglu, a obožavaoci glumca su želeli da se vrati ovoj ulozi.

Sa lepim vestima koje sada stižu, ove želje publike mogu da se ostvare. Nije poznato da li će se stari tim ponovo okupiti u seriji Halka, koja je planirana za snimanje u 8 epizoda za TRT Digital, ali fanovi Serkana Cayoglua sa radoznalošću prate razvoj događaja.

Glumca tokom leta očekuje venčanje sa njegovom verenicom Ozge Gurel, a vrlo je moguće da će se pojaviti i u nastavku pomenute popularne serije.

Sada svi sa nestrpljenjem očekuju potvrdu ili demant vesti o tome…

NOVO - Nastavljaju se pripreme za novu seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne uklapam se u ovaj svet

By: TV Exposed