Nastavljaju se pripreme za novu seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne uklapam se u ovaj svet

Jedna od novih serija koja je u pripremi a o kojoj se možda najviše priča je projekat Ben Bu Cihana Sigmazama ili u prevodu Ne uklapam se u ovaj svet. Reč je o novom projektu za koji je zadužen Oktay Kaynarka.

Nastavljaju se pripreme za novu seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne uklapam se u ovaj svet

Foto Credits: IMDB

Poznat je i kompletan glumački kadar serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne uklapam se u ovaj svet. Glavne uloge će tumačiti Oktay Kaynarca kao Cezayir i Pelin Akil kao Firuze, Cezayirova supruga. Tu su i Isil Yucesoy kao Cezayirova majka koja se u seriji zove Gulendam, a kćerku lika Oktaya Kaynarce će tumačiti Mina Derman. Njen lik u ovom projektu se zove Suna.

Pored njih uloge u seriji će imati i Burcu Binici, Eren Vurdem, Batuhan Sezer, Hakan Karahan, Ali Seckiner Alici, Pelin Uluksar, Deger Alp, Ragip Savas, Inanc Konukcu, Erkan Sever i drugi.

Ovaj projekat sa sobom nosi i jedno posebno iznenađenje. Oktay Kaynarca je izrazio želju da sarađuje sa Gulenay Kalkan Unluoglu, koja je supruga pokojnog Oktayevog prijatelja, Tarika Unluoglua. Guley trenutnu glumi u seriji Bozkir Aslani Celaleddin (u drugoj sezoni) a u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam će tumačiti lik Elmas.

Kaynarca će u ovoj seriji tumačiti lik koji vodi dva različita života. Vojnik Cezayir koji glumi mora da krije svoju prošlost od svih, a oženiće doktorku koja ne poznaje granice.

Neke od scena ovog projekta će biti snimane u inostranstvu. Snimanje bi trebalo da počne 29. juna.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Son Gun / Poslednji dan

By: TV Exposed