Slab početak turske serije Basim Belada / U nevolji

Keremcem, glavni glumac TV serije Basim Belada / U nevolji, koja je počela da se emituje na ATV-u nedeljom uveče, obećava mnogo publici.

Slab početak turske serije Basim Belada / U nevolji

Foto Credits: IMDB

Podvlačeći da je serija topla priča iz komšiluka, glumac je svojim fanovima najavio drugačiji projekat. Drama i komedija se prepliću, a TV serija Basim Belada kao da privlači one koji nedeljom uveče žele da gledaju drugačiju priču.

Međutim, rejting prve epizode ​​serije je nažalost bio daleko ispod očekivanja. Narednih nekoliko epizoda ove ATV serije, koja je svoj ekranski život započela sa veoma niskim stopama, takođe će dati važne informacije o procesu za budućnost.

Keremcem, koji se prošlog leta pojavio pred publikom sa likom Adnana u dramskoj seriji Gul Masali / Priča o ruži, ponovo se vratio na set nekoliko meseci kasnije, ovoga puta sa potpuno novim likom.

Keremcem obećava dobru priču

Glumac, kojeg smo gledali kao Azam u TV seriji Basim Belada / U nevolji, sreo se sa Merih Ozturk u glavnoj ulozi u detektivsko-avanturističkoj i humorističnoj seriji. Keremcemovi fanovi nude svoju podršku na društvenim mrežama dajući veoma pozitivne komentare o seriji Basim Belada.

Glumac takođe obećava publici lepu i drugačiju produkciju. Keremcem je rekao sledeće: „To je serija koja se dešava u toplom komšiluku, dve porodice koje spaja isti bol, dvoje ljudi se okuplja, ali njihov prijateljski odnos, radnja i romansa u komšijskim odnosima su takođe veoma slatki, i stvoreno je šest veoma potpunih likova.”

Kada su u pitanju brojke prve epizode one iznose. U total kategoriji ostvaren je rejting od 2.33, u AB kategoriji 1.25, dok je u ABC1 rejting bio 1.78.

NOVO - Serija Tuzak dominira na mrežama a rejting sve lošiji!

By: TV Exposed