Simay Barlas - nova zvezda turskih TV serija?!

Televizijska serija Aziz je veoma važna u karijeri turske glumice Simay Barlas. Upravo uloga u ovom projektu može da je “lansira u visine”.

Simay Barlas - nova zvezda turskih TV serija?!

Foto Credits: Internet Haber

Simay Barlas je privukla pažnju na sebe ulogom Damle u TV seriji Zalim Istanbul. Nedavno je dobila priliku da tumači lik Efhan u seriji Aziz i mnogi smatraju da radi veoma dobar i ozbiljan posao.

Dok su emotivne scene u kojima su briljirali ona i Murat Yildirim privukle pažnju javnosti, najnovije fotografije su sve oduševile. Njih dvoje se zaista veoma dobro slažu i sjajno saradjuju o čemu govore fotografije nastale izmedju snimanja novih epizoda ove turske serije.

Simay Barlas i devojčica Ebrar Demirbilek koja takođe ima ulogu u ovoj seriji su odlučile da se malo zabave na setu i zaplešu. Ubrzo im se pridružio i Murat, čime je potvrdio da se jako dobro slaže sa Simay i da je energija i atmosfera na setu na vrhunskom nivou.

Fotografije njih troje dok plešu su preplavile društvene mreže i oduševile sve koje prate turske serije. Jednu od njih možete pogledati i ispod naslova.

Simay je mlada glumica. Rodjena je 1998. godine i rad sa takvom zvezdom kao što je Murat Yildirim može samo da joj donese mnogo toga dobrog.

Da li je Barlas nova zvezda turskih TV serija? Pokazaće vreme.

NOVO - Can Yaman – Osećam se kao Italijan!

 By: Milt-TV Exposed