Pinar Deniz otkrila da li napušta seriju Yargi / Presuda!

Serija Yargi / Presuda je u poslednje vreme često u centru pažnje turskih medija. Projekat je zaista dobro gledan i privlači dosta pažnje, što može samo da raduje.

Pinar Deniz otkrila da li napušta seriju Yargi / Presuda!

Foto Credits: IMDB

Poslednjih nekoliko dana kružila je vest o tome da će Pinar Deniz koja tumači jednu od glavnih uloga možda napustiti projekat. Njen glumački kvalitet nije prošao nezapaženo, pa je navodno dobila i  veoma dobru ponudu jedne medjunarodne digitalne platforme za rad u njihovom novom projektu. Neizvesnost po ovom pitanju je trajala sve do juče, kada se glumica oglasila na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Na radost fanova serije Yargi, Pinar Deniz je demantovala da će napustiti ovaj veoma uspešan projekat. Glumica je napisala da vesti o njenom odlasku iz serije nisu tačne. Ona će nastaviti da radi na ovoj turskoj seriji. Ono što nije demantovala je vest vezana za njen eventualni rad na digitalnoj platformi. Moguće je da ta ponuda zaista postoji i da će glumica raditi na dva projekta istovremeno. To ne bi bila nikakva novost u svetu turskih serija. O tome će se više znati tek naredne godine.

Ono što je sada sigurno je da Pinar Deniz ostaje u seriji Yargi.

NOVO - Porast gledanosti serije Čukurova, novi pad za Camdaki Kiz!

 By: Milt-TV Exposed