Nove dobre vesti za tursku seriju Terzi / Krojač

Snimanje serije Terzi / Krojač sa Cagatayom Ulusoyem u glavnoj ulozi počelo je burnim događajima. Serija, koja se snima za digitalnu platformu Netflix, doživela je mnogo nedaća od trenutka kada je prvi put objavljena. Međutim, u ovom projektu napravljen je veoma važan korak.

Nove dobre vesti za tursku seriju Terzi / Krojač

Foto Credits: Haberler

Uprkos svojim nedaćama, serija Terzi, koja se snima u Istanbulu, nastavlja se punom parom. Digitalna serija Terzi, koju producira kompanija OGM Pictures, a režira Cem Karci, dobila je garanciju za tri sezone na Netflixu i potpisan je ugovor. Prema ovom dogovoru, koji je veoma neobičan za Netflix, serija Terzi / Krojač će snimati tri sezone odjednom.

Prema najnovijim dobrim vestima, snimanje prve sezone ovog projekta je završeno i to pre skoro nedelju dana. Planirano je da snimanje druge sezone serije Krojač počne u julu i da bude završeno do kraja leta. Serija će biti objavljena 2023. godine.

Ova turska serija se zaista susrela sa mnogim nedaćama. Prvo se promenio kanal, odnosno serija je prebačena na digitalnu platformu, zatim je glavna glumica Alina Boz napustila projekat, zatim je nova glavna glumica Esra Bilgic najavila svoj odlazak iz serije.

Zatim se ime direktorijuma promenilo. Ali konačno, vode su se smirile kada je reč o ovom projektu. Sifanur Gul je postala glumica koja će pratiti Cagataya Ulusoya u seriji Terzi. U timu su i uspešna imena kao što su Salih Bademci, Engin Senkan i Olgun Simsek.

NOVO - Pelin Akil uzbuđena zbog nove serije

By: TV Exposed