Miray Daner ne krije svoju ljubav

Miray Daner, koja je napravila proboj sa likom Hilal, koju je tumačila u TV seriji Vatanim Sensin, emitovanoj na Kanalu D, postala je traženo lice ekrana nakon ove serije.

Miray Daner ne krije svoju ljubav

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @miraydaner

Glumica, koja je delila glavne uloge sa Nejatom Islerom i Boranom Kuzumom u BluTV seriji Saygi / Poštovanje, ostavljala je snažan utisak svakim uspešnim glumačkim nastupom. Miray, koja je takođe stekla ime sa serijom Kus Ucusu na Netflixu, došla je do izražaja svojim ljubavlju ispunjenim deljenjem na društvenim mrežama.

Miray Daner, koja je već neko vreme zaljubljena u Ogulcana Engina, sina pevačice Sede Sayan, više voli da svoju vezu krije od očiju javnosti. Iako ne baš često, poslednja objava glumice, koja je na društvenim mrežama, odnosno na Instagram storiju podelila fotografiju sa dečkom, očarala je njenje fanove. Na fotografiji koju je podelila Miray sa svog Instagram naloga, vidi se da se ljubav para nastavlja.

Par je nedavno dospeo u prvi plan sa vestima 'Oni će se venčati' u tabloidnoj štampi. Veza između glumice i Ogulcana nastala je nakon snimanja filma Zekija Demirkubuza pod nazivom Hayat, u kojem je glumila u Sinopu.

Miray Daner se poslednji put pojavila na ekranima u seriji Kara Tahta turskog nacionalnog TV kanala TRT1. Serija, u kojoj je glumica partner sa Furkanom Andicem, nedavno je ušla u finale.

View this post on Instagram

A post shared by Miray Daner (@miraydaner)

NOVO - Ebru Sahin privlači pažnju gde god se pojavi! 

By: TV Exposed