Ebru Sahin privlači pažnju gde god se pojavi!

Glumica Ebru Sahin, koja je prošle sezone preuzela glavnu ulogu u seriji Destan / Legenda emitovanoj na ATV ekranu, uspešno je tumačila lik Akkiza nakon intenzivnog programa obuke.

Ebru Sahin privlači pažnju gde god se pojavi!

Foto Credits: DiziCentral

Lepa glumica, koja je posle finala sezone serije otišla na odmor i udala se, proteklih meseci odmorila na dugom medenom mesecu, konačno se vratila na set, svom poslu. Instagram objave glumice sa seta očarale su njene fanove. Obožavaoci kojima je nedostajala Ebru Sahin dali su hiljade komentara na fotografije koje je objavila, rekavši da im je glumica jako nedostajala.

Ebru Sahin je očarala svoje fanove objavom u opisu koje je napisala: „Ugodnu nedelju svima“. Sahin, koja se proslavila emitovanjem njenih serija Hercai i Destan širom sveta, ima veliku bazu obožavalaca. Glumica je nedavno naišla na veliko interesovanje u Grčkoj, gde je otišla da podrži svog supruga Cedija Osmana, koji igra u muškoj nacionalnoj košarkaškoj reprezentaciji Turske, koja se borila protiv Grčke za FIBA Evropsko prvenstvo.

S druge strane, glasine da serija Destan, koju potpisuje Bozdag Film, u kojoj je glumica preuzela glavnu ulogu, neće biti na ekranu u novoj sezoni, iznenadile su publiku. Prema naknadno napravljenom, rečeno je da će se snimiti poslednja epizoda serije Legenda i da ćemo gledati samo nju, a zatim se oprostiti od ovog projekta.

Iako još nema saopštenja producentske kuće, prema tvrdnji, serija Destan će se emotivnim finalom oprostiti od publike.

NOVO - Furkan Palali ima fanove širom sveta

By: TV Exposed