Furkan Palali ima fanove širom sveta

Furkan Palali je bio jedan od glavnih glumaca u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, koja je trajala 4 sezone, u poslednje 2 sezone tog projekta. Glumac, kojeg smo gledali u liku Fikreta Fekelija, učestvovao je na snimanjima u Adani i odigrao veoma uspešan nastup.

Furkan Palali ima fanove širom sveta

Foto Credits: Internet Haber

Furkan Palali je podržao svoju bivšu partnerku iz prethodnih serija tako što je bio među imenima koji su prisustvovali venčanju Demet Ozdemir sa Oguzhanom Kocom, sa kojom je igrao ulogu u romantičnoj humorističnoj seriji No. 309.

Glumac je tim povodom rekao: „Imali smo dugotrajno partnerstvo. To mi je veoma dragoceno, zato smo sa vama na vašem venčanju”, i pohvalio je Demet Ozdemir.

Romantična humoristična serija No. 309 emitovana je u mnogim zemljama tokom godina. Furkan Palali je od nedavno jedno od imena o kojima se u jednoj evropskoj zemlji govori zbog serije, koja se susrela i sa publikom u Španiji.

Emitovanje Bir Zamanlar Cukurova u mnogim zemljama u inostranstvu takođe je donelo dobru priliku za priznanje mladom glumcu. TV serija, Moja slatka laž, u kojoj je glumac preuzeo glavnu ulogu, takođe se susrela sa publikom u Španiji. Palali, koji se poslednjih godina pojavio pred španskom publikom sa 3 različite serije, uspeo je da stekne veliku bazu obožavalaca u zemlji i romantičnim komedijskim i dramskim ulogama.

NOVO - Berguzar Korel iznenadila fanove pittanjem

By: TV Exposed