Cagatay Ulusoy se na zimu vraća u TV serije

Turski glumac Cagatay Ulusoy trenutno radi na snimanju filma, a nakon toga vratiće se u TV serije, prenose turski mediji. Glumac je trenutno na setu filma Mucadele Cikmazi, koji će najverovatnije biti namenjen digitalnoj platformi. Potvrda te informacije se još uvek čeka, a mnogi Cagatayovi fanovi bi voleli da se film pojavi i u bioskopu, ...

Cagatay Ulusoy se na zimu vraća u TV serije

Turski glumac Cagatay Ulusoy trenutno radi na snimanju filma, a nakon toga vratiće se u TV serije, prenose turski mediji.

Glumac je trenutno na setu filma Mucadele Cikmazi, koji će najverovatnije biti namenjen digitalnoj platformi. Potvrda te informacije se još uvek čeka, a mnogi Cagatayovi fanovi bi voleli da se film pojavi i u bioskopu, što je u ovom trenutno daleko od ostvarivog.

Ulusoy je potpisao i ugovor za projekat Museum of Innocence, ali snimanje tog projekta neće početi u skorije vreme, definitivno ne ove sezone. Nakon što završi rad na filmu koji trenutno snima, glumac će prema tvrdnjama turskih medija započeti rad na TV seriji za zimsku televizijsku sezonu.

By: TV Exposed