Poznato kada počinje nova turska serija Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi, osvajač Jerusalima

Objavljen je datum emitovanja dugo očekivane nove serije TRT 1, Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi, Osvajač Jerusalima.

Poznato kada počinje nova turska serija Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi, osvajač Jerusalima

Foto Credits: Internet Haber

Objavljen je termin emitovanja projekta Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi, osvajač Jerusalima, koji će se sa publikom susresti na ekranima TRT 1.

Nova serija, koja se sprema da donese priču o velikom komandantu koji je oslobodio Jerusalim, dočekaće publiku u ponedeljak uveče, 13. novembra.

U novi trejler serije uvršteni su momenti kada je Selahadin pričao o značenju Jerusalima.

Jerusalim je žrtva

Eyyubijeve reči „Jerusalim je žrtva“ obeležile su promociju, koja je naglasila osvajanje Jerusalima i kasniji uspon islamskog sveta.

Glumačka ekipa u ovoj TV seriji, koja se sprema da na ekrane prikaže priču o Selahadinu Eyyubiju, koji je pre više vekova spasio sveti grad Jerusalim od okupacije, sastoji se od sledećih imena:

Ugur Gunes, Dilin Doger, Mehmet Ali Nuroglu, Kaan Cakir, Erdinc Gulener, Tuvana Turkay, Ekin Turkmen, Gokce Akyildiz, Sezgin Erdemir, Ece Ozdikici, Seda Yildiz.

Dok je Sedat Inci režiser serije, scenario je napisao Serdar Ozonalan. Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi će biti na TRT 1 sa svojom prvom epizodom u ponedeljak, 13. novembra. Tu je i trejler ovog projekta.

NOVO - Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav već ima vernu publiku!

By: TV Exposed