Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav već ima vernu publiku!

TV serija pod nazivom Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav, koja je počela sa velikim kritikama zbog scena nasilja nad ženama u prvoj epizodi, postala je produkcija koja je zbog nekih svojih scena stalno ostala na dnevnom redu na društvenim mrežama.

Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav već ima vernu publiku!

Foto Credits: Haberler

Najvažnija korist od ovog procesa bila je to što je serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav privukla pažnju velike publike na društvenim mrežama, a rejting se pomerio na dobru tačku nakon prve epizode.

Hudutsuz Sedva, jedan od ambicioznih projekata Medyapim-a u novoj sezoni, pokazao je svoj uspeh za kratko vreme kao jedna od produkcija koja je postigla najbolju gledanost Fox TV-a u novoj sezoni.

Popularna serija turskog Fox-a Hudutsuz Sevda | Bezgranična ljubav koju režira Murat Ozturk, a napisao je Bahadir Ozdener, nastavlja svoj uspešni put na ekranu bez usporavanja.

Vrh u sve tri kategorije rejtinga

Seriju, koja je dobila veliko priznanje za svoju priču, ponovo je pratila široka publika svojom 6. epizodom, koja je emitovana prethodne večeri.

Serija Hudutsuz Sevda, koja je napravila snažne korake u stvaranju sopstvene publike, takođe je dokazala uspeh u pogledu gledanosti.

Hudutsuz Sevda, koja je svojom 6. epizodom uspela da postane najgledanija serija dana u svim grupama gledanosti, ostaje na dnevnom redu na društvenim mrežama efektnim nastupima svojih vodećih glumaca.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Nova epizoda donosi veliki test za Hande Ercel

By: TV Exposed