Nova epizoda donosi veliki test za Hande Ercel

Dok TV serija Bambaska Biri / Neko drugi, koja se emituje ponedeljkom uveče, nastavlja da impresionira široku publiku u inostranstvu, moral se takođe povećava jer seriju kupuju emiteri iz različitih zemalja.

Nova epizoda donosi veliki test za Hande Ercel

Foto Credits: Haberler

Dok je serija Bambaska Biri / Neko drugi sa Burakom Denizom i Hande Ercel u glavnim ulogama postigla dobru gledanost u prvim epizodama, pad u poslednjih nekoliko nedelja bio je pomalo dosadan.

Međutim, TV serija Bambaska Biri, koja je dobila odličnu priliku za promociju time što je bila među najpopularnijim turskim TV serijama na sajmu sadržaja Mipcom održanom u Kanu, nastavlja da se ističe po tome što je u vestima pratila strana štampa.

Nova i važna prilika ukazala se za Hande Ercel, koju u priči serije pratimo kao tužiteljku Lejlu.

Emotivne scene

Hande Ercel, koja je u početku bila usred oluje ozbiljnih kritika na društvenim mrežama svojim glumačkim nastupom, dobila je dobru priliku sa dramom ispunjenom pričom lika Lejle.

Glumica, za koju se zna da dobro igra u dramskim ulogama, dolazi sa scenama koje će dirnuti publiku u 9. novoj epizodi, koja će biti emitovana u ponedeljak, 6. novembra.

Dok lik Lejle doživljava bol svog oca, koji je bio žrtva ubistva, ovi emotivni trenuci biće viđeni kao glumački test za Hande Ercel.

NOVO - Odličan start nove turske serije Sahane Hayatim / Moj divan život

By: TV Exposed