Melisa Dongel o novoj seriji

Turska glumica Melisa Dongel pojaviće se u novom projektu koji uskoro počinje. Melisa je do nedavno tumačila ulogu u seriji Sen Cal Kapimi u prvoj sezoni te serije, a sada je kako kaže vreme za nove izazove.

Melisa Dongel o novoj seriji

Foto Credits: IMDB

Glumica je juče primećena u Vadistanbul tržnom centru. Tada je dala intervju prisutnim pripadnicima medija. Dongel je potvrdila da će se pojaviti u novoj romantičnoj komediji. Serija nosi naziv Ask Mantik Intikam ili u prevodu Ljubav, logika, osveta. Kada je reč o novom poslu, Melisa je istakla da je zaista zadovoljna.

Njeni prijatelji su pogledali video najavu serije i jako im se dopala. Ona lično ne može da dočeka da krene emitovanje same serije, poručuje ova mlada glumica. Ovog leta neće imati mnogo vremena za odmor, pošto je konstantno zauzeta snimanjem, rekla je Dongel po završetku intervjua.

Svojom visinom, lepim fizičkim izgledom i pojavom, Melisa je osvojila srca mnogih muškaraca. Ono što dosta njih ne zna je to da glumica ima svega dvadeset i jednu godinu. Dongel je rođena 18. septembra 1999. godine u Istanbulu.

NOVO - Sve izvesnije promene u turskoj seriji Kardeslerim / Moja braća

By: Milt-TV Exposed