Ljubav Ede Ece prema Ataturku (FOTO)

Juče 29. oktobra je bilo tačno 97 godina od proglašenja Republike Turske. Kao i mnoga poznata imena, Eda Ece slavi ovaj značajni praznik svojim objavama na društvenim mrežama … Glumica je izrazila zahvalnost velikom vođi Ataturku, koji joj je dao pravo da živi slobodno . Eda Ece, koja je na svoj Instagram nalog postavila emotivnu ...

Ljubav Ede Ece prema Ataturku (FOTO)

Juče 29. oktobra je bilo tačno 97 godina od proglašenja Republike Turske. Kao i mnoga poznata imena, Eda Ece slavi ovaj značajni praznik svojim objavama na društvenim mrežama … Glumica je izrazila zahvalnost velikom vođi Ataturku, koji joj je dao pravo da živi slobodno .

Eda Ece, koja je na svoj Instagram nalog postavila emotivnu poruku povodom Dana Republike, takođe je izrazila mišljenje sledećim rečima: „Danas, kao moderna Turkinja, ako živim slobodno u svojoj omiljenoj zemlji, je zahvaljujući Ataturku. Hvala Atame. Dao si nam ovu domovinu koju volimo koliko i naš život. Neki dugovi se ne plaćaju. Zauvek smo zahvalni. Predače moj, dobro spavaj, mi smo čuvari Republike! U ovom ružnom ratoljubnom svetu, mi se sećamo naših mučenika koji su dali živote zarad naše zemlje i nacije, od prošlosti do danas samo da ne bismo bili apatridi i dobro spavali. Srećan Dan republike 29. oktobar! ”

Kemal Mustafa Ataturk

Eda Ece, koja je ispričala o velikim mogućnostima koje su Turkinje ostvarile zahvaljujući velikom vođi Ataturku, zamolila je sve da pročitaju ove redove.

Poznata glumica je takođe objavila kratak sažetak poruke i dobila veliku podršku svojih obožavalaca … Možete videti i ovaj kratki rezime i ostatak posta …

Kratak rezime … Čitajte dalje. Kao Turkinje, zahvalne smo! Kao Turkinje, pametne smo i vredne. Znanje je sve. Čitanje, učenje je važnije od svega što ćete raditi u ovom životu. Ako živite bez znanja, učenja ili čitanja, vaše ideje će uvek biti ideje drugih, živećete uzalud. Sa istim neznanjem odgajate nove generacije. Koristim priliku da se zahvalim svom dragom ocu, ozbiljnom knjižaru, koji me je svemu naučio, svojim učiteljima u svim školama u kojima sam učila i autoru svake knjige koju sam pročitala.

By: TV Exposed

NOVO-Seda Bakan uživa sa svojom ćerkom…