Hande Ercel blizu nove serije pod nazivom 22 sekunde!

Odlične vesti za fanove Hande Ercel! Mlada turska zvezda potpisala je unosan reklamni ugovor i takođe se vraća na ekrane u novoj digitalnoj seriji.

Hande Ercel blizu nove serije pod nazivom 22 sekunde!

Foto Credits: RiriNano

Šta sada znamo o novoj seriji? Hande Ercel je primećena u okrugu Levent, gde su novinari mogli da joj postave nekoliko pitanja.

Glumica nije odgovorila da li će se udati na leto ili da li su se glasine o njenom odnosu sa budućom svekrvom Arzu Sabanci istinite.

Odgovarajući na pitanja novinara da li će promeniti način života kao što je to uradila Yasemin Ozilhan i da li će prestati da glumi, Hande je izjavila da ne planira ništa da menja.

Takođe je dodala: „Upravo sam potpisala ugovor za novi posao, uskoro ću se pojaviti na ekranima, ali ne želim da otkrivam previše detalja.“.

Nova digitalna serija

Prema rečima poznate novinarke Birsen Altuntas, Hande Ercel ostaje jedna od najtraženijih glumica u Turskoj, sa 32 miliona pratilaca na Instagramu. Juče su se pojavile vesti o glumičinom novom reklamnom ugovoru, čineći je licem poznatog brenda parfema i dezodoransa sa cvetnim mirisom.

Istovremeno, nastavljaju se pregovori za njeno učešće u novim projektima, uključujući digitalnu seriju pod nazivom 22 sekunde.

Međutim, ne postoji zvanična potvrda za njeno učešće u seriji, barem još uvek. Hande je samo potpisala novi reklamni ugovor a uskoro bi mogli da dobijemo potvrdu o njenoj novoj seriji.

View this post on Instagram

A post shared by Pomellato (@pomellato)

NOVO - Demet Ozdemir nastavlja da osvaja publiku širom sveta

By: TV Exposed