Gde je nestalo strpljenje za seriju Seni Kalbime Sakladim?!

Činjenica je da TRT, koji je državni kanal, ima manje straha od rejtinga od ostalih privatnih kanala. Stoga je TRT udobniji od drugih kanala kada je u pitanju emitovanje neke TV serije, čak i ako je gledanost niska.

Gde je nestalo strpljenje za seriju Seni Kalbime Sakladim?!

Foto Credits: Internet Haber

U stvari, rukovodstvo kanala je nedavno iskoristilo ovu slobodu za seriju Kara Tahta. Međutim, publika nije razumela zbog čega je ova prilika uskraćena seriji Seni Kalbime Sakladim. Pre otprilike mesec dana, TRT 1 je počeo da prikazuje svoju novu seriju Sa Sevdom Erginci i Ekinom Mertom Daymazom u glavnim ulogama, a serija je imala loš rejting već prvom epizodom. Rezultati novih epizoda su bili isti.

Ovog leta, sa dva izuzetka, nove turske serije su veoma loše u gledanosti. Osim Tozluyake i projekta Duy Beni / Čuj me, sve serije dobijaju ocene toliko ispod proseka da rezultati zapanjuju sve. Međutim, mnoge TV serije na privatnim kanalima nastavljaju da se emituju uprkos ovim lošim gledanostima.

TRT 1 je doneo konačnu odluku za Seni Kalbime Sakldim / Sačuvao sam te u srcu, čija je ocena rejtinga bila loša. Serija će oprostiti od ekrana sedmom epizodom. Međutim, ovu odluku TRT 1 publika nije mogla razumeti. Razlog je nedavno doneta odluka o seriji Kara Tahta koja se emituje na istom kanalu. Serija Kara Tahta, u kojoj glavne uloge igraju Miray Daner i Furkan Andic, sastaje se sa publikom sredom uveče. Ove srede je emitovana 16. epizoda serije. Međutim, ocene rejtinga ovog projekta su takođe ispod proseka i na niskom nivou.

TRT 1 je nedavno doneo konačnu odluku za seriju Kara Tahta. Međutim, nakon vrlo kratkog vremena, kanal se predomislio i odlučio da nastavi seriju. Ovu odluku pozdravili su gledaoci koji vole i prate ovu TV seriju. Međutim, serija nije mogla da poveća gledanost nakon ove odluke ali se i dalje emituje sa istim niskim rejtingom. Za taj projekat očigledno postoji podrška i razumevanje što je izostalo za seriju Seni Kalbime Sakladim. Opravdano ili ne, procenite sami…

NOVO - Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo obara nove rekorde!

By: TV Exposed