Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo obara nove rekorde!

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja je Tubu Buyukustun vratila na ekran posle dužeg vremena, sastala se sa publikom 28. jula. Serija, koja je za kratko vreme postigla veliki uspeh, otvorila je novi teren.

Serija Zeytin Agaci / Maslinovo drvo obara nove rekorde!

Foto Credits: IMDB

Netflixova serija Zeytin Agaci, koja je okupila dobru glumačku ekipu koju čine Tuba Buyukustun, Seda Bakan, Murat Boz, Riza Kocaoglu, Firat Tanis, Boncuk Yilmaz, Fusun Demirel i Serkan Altunorak, privukla je pažnju posebno svojom temom. Popularni terapijski metod poslednjih godina, serija o porodičnoj konstelaciji, odjednom je privukao publiku uz sebe.

Veliki uspeh je postigla serija Zeytin Agaci, koja se sastoji od osam epizoda. Serija, koja je privukla veliku pažnju i u inostranstvu, uspela je da postane prva turska serija koja je ušla na Netflixovu Top 10 listu u Velikoj Britaniji. Nijedna turska TV serija ranije nije postigla ovaj uspeh.

Serija Maslinovo drvo nastavlja da raste na Netflixovim listama različitih zemalja. Ušla je na Netflixovu listu ne-engleskih serija sa 18.100.000 sati gledanja u prvoj nedelji. Serija je prvog dana emitovanja ušla na Netflixovu listu Top 10 u 28 zemalja, između ostalih u Argentini, Egiptu, Nemačkoj, Italiji, Poljskoj, Švajcarskoj i Turskoj.

Sadržaj serije, koji je prošlog leta sniman u Ajvaliku, veoma je izuzetan. Neki gledaoci su ranije prijavili seriju Zeytin Agaci kao dobro poznatu produkciju sa kliše pričom gledajući njene trejlere. Ipak, ispostavilo se da je to impresivna serija koja nije zaslužila takvu predrasudu, nakon što je serija objavljena i gledaoci su podelili svoje komentare.

Da li ste gledali ovu seriju? Kakvi su vaši utisci?

NOVO - Pinar Deniz – Ja sam žena škorpija!

By: TV Exposed