Pinar Deniz – Ja sam žena škorpija!

Jedna od najpopularnijih turskih glumica prošlog perioda, Pinar Deniz pojavila se pred objektivom avgustovskog izdanja Elle Magazina. Glumica, koja je naslovna zvezda novog broja magazina, upečatljivo je pozirala i davala zanimljive izjave.

Pinar Deniz – Ja sam žena škorpija!

Foto Credits: RiriNano

Pinar Deniz, koja je svojim likom advokatice Ceylin u TV seriji Yargi / Presuda, koja je prošle sezone emitovana na Kanalu D i oborila rekorde gledanosti, doprla do brojnih obožavatelja, dala je iskrene izjave o sebi, ističući da je ona škorpija.

Lepa glumica je rekla: „Ja sam žena škorpija. Moja najveća strast je da vidim različite lepote.” Ona je dala trag o svom karakteru rečima „Ne mogu da stojim mirno.“.

Pinar Deniz, koja je takođe objavila poze koje je pozirala za časopis na svom nalogu na društvenim mrežama, navela je primere da jednostavno ne može da miruje uz reči „Za dve godine, možda mogu da dobijem umetničko obrazovanje u Parizu ili počnem da istražujem životinje na afričkom kontinentu.”.

Deniz, koji je pre nekog vremena sklopila ugovor sa Disney Plusom, takođe radi tokom ovog leta. Glumica, koja snima seriju Avci za Disney plus, ističe da joj ne smeta da radi na visokim temperaturama. Iako tokom letnjih dana mora da radi, ne beži od pažnje što govori i da je moral glumice visok.

Očekuje se da će glumica završiti snimanje serije Avci pre kraja leta, pošto će serija Presuda biti na snimanju za nove epizode ​​sezone u avgustu.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Demet Ozdemir - Ljudski je grešiti!

By: TV Exposed