Da li je serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo mogla više?!

Očekuje se da će se projekat Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koji se emituje na Star TV-u i koji je okupio Birkaan Sokullua i Ebru Sahin, oprostiti od publike svojom 13. epizodom, koja će biti prikazana u četvrtak, 15. juna.

Da li je serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo mogla više?!

Foto Credits: IMDB

Vest o finalu ubrzano se širi u štampi, a nastavlja se revolt obožavalaca serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo koji se ogleda na društvenim mrežama.

Verni pratioci serije, koji već duže vreme kritikuju Nuran Evren Sit, scenaristkinju i sve oko serije, postavljaju pitanje zašto se nešto što mnogima nije zanimljivo stalno prožima kroz radnju kada postoji priča koja može dirne srca mnogih gledalaca.

Mnogi ljubitelji TV serija smatraju da je najbolje napisani lik u priči Sureyya, koju igra Zerrin Tekindor i  da se njoj nije posvetilo dovoljno pažnje.

Pad gledanosti nakon dve epizode

Iako gledanost serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, u kojoj je učestvovalo majstorsko ime poput Humeyre, nije bila loša za prve dve epizode, primećeno je da je interesovanje postepeno opadalo.

Nedavno je došlo do ozbiljnog pada gledanosti serije. Razlog za to je što scenaristi ne slušaju kritike koje se reflektuju na društvenim mrežama, smatra publika.

Iako je priča serije ispričana kroz odnos između Birkana Sokullua i Ebru Sahin, odnosno njihove likove Kemala i Harike, mnogim obožavaocima serije lik Sureyye je bio mnogo zanimljiviji.

Činjenica da se lik Esref, koga je Sureyya zatvorila pre nekoliko godina, posle godina pojavio na društvenim mrežama kao Kemalova ljubav, odnosno cela ta priča nije uzbudila mnoge gledaoce.

NOVO - Ostvarila se želja fanova serije Al Sancak / Crvena zastava

By: TV Exposed