Ostvarila se želja fanova serije Al Sancak / Crvena zastava

Serija Al Sancak / Crvena zastava se emituje na ekranu TRT1 četvrtkom uveče i velika baza fanova verno prati seriju.

Ostvarila se želja fanova serije Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: DiziCentral

Serija, u kojoj glavne uloge tumače Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan, privukla je veliku pažnju kao produkcija zasnovana na herojstvu turskih vojnika.

Kada je tek počela, očekivalo se da će serija, koja je bila veoma popularna po svojim ratnim scenama i imala veoma visok kvalitet snimanja, doći do izražaja uz podršku koju je dobila od Oružanih snaga Turske.

Projekat Al Sancak / Crvena zastava, čiji je rejting bio dobar u prvom periodu, kasnije je izgubio deo gledanosti, ali je ipak uspeo da opstane sa svojim natprosečnim rejtingom. Čekanje TRT1 na nastavak serije izazvalo je paniku u publici. Međutim, prema poslednjim informacijama, zvaničnici TRT1 i producent su odlučni da se serija Al Sančak nastavi u drugoj sezoni.

Podrška na društvenim mrežama

Ovu vest su sa nestrpljenjem čekali i ljubitelji serije Al Sancak. Mnogi ljubitelji drame su komentarisali:

„Drama napreduje veoma dobro. Nadam se da će se tako nastaviti uvek“, otkrivaju svoju podršku na društvenim mrežama.

Ima i onih koji navode da je serija sa svakom novom epizodom sve bolja. U drugoj sezoni biće akcionih scena i događaja koji će privući pažnju publike. Međutim, s obzirom na veliko interesovanje, moraće da se razmišlja o inovacijama na leto kako bi se serija dopala široj publici.

Sa novim glumcima i neprijateljskim likovima koji će stvarati kontrast u priči, serijal Al Sancak / Crvena zastava može biti jedna od zanimljivih produkcija u narednoj sezoni.

Nova, 18. epizoda serije biće emitovana u četvrtak uveče, a ekipa će sledeće nedelje napraviti letnju pauzu sa 19. epizodom.

NOVO - Hakan Eratik u seriji Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed