Poznato kada počinje treća sezona serije Kurulus Osman!

Sjajna vest za fanove turske istorijske serije Kurulus Osman. Potvrđen je datum premijere nove, treće po redu sezone.

Poznato kada počinje treća sezona serije Kurulus Osman!

Foto Credits: ATV TV

Čekanju se polako bliži kraj. Treća sezona serije Kurulus Osman počinje uskoro. Prvu epizodu nove sezone ove hit istorijske serije gledaćemo u sredu 6. oktobra.

Tu informaciju potvrdio je i kanal ATV TV, na kom se serije uspešno emituje. Kurulus Osman je veoma popularna serija u Turskoj. Nema sumnje da će se visok rejting nastaviti i u novoj sezoni. Prema najavama Mehmeta Bozdaga koji potpisuje ovu seriju, očekuje nas podjednako uzbudljiva, ako ne i uzbudljivija sezona od prethodne dve. Ostaje da vidimo kakva nas to radnja očekuje u nastavku.

Pričalo se da ćemo u novoj sezoni gledati i jednu spektakularnu pomorsku bitku. Zvaničnih potvrda ni demanata te informacije nije bilo.

Podsećamo da Bozdag radi i na jednoj novoj istorijskoj seriji. Reč je o projektu pod nazivom Destan | Legenda. U toj seriji glavne uloge će tumačiti Ebru Sahin i Edip Tepeli. Uz seriju Alparslan Buyuk Selcuklu, koja takođe uskoro počinje nema sumnje da će ljubitelji turskih istorijskih serija u narednom periodu zaista uživati.

NOVO - Can Yaman iz kreveta, bez majice objavio lepe vesti za fanove (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed