Zeytin Agaci / Maslinovo drvo nastavlja da postavlja rekorde!

Nastavljaju se odjeci serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo koja je emitovana na Netflixu u julu. Serija Maslinovo drvo, koja je prošlog leta snimana u Ajvaliku, takođe je bila produkcija koja je impresionirala publiku.

Zeytin Agaci / Maslinovo drvo nastavlja da postavlja rekorde!

Foto Credits: IMDB

Priča, koja je počela sa jednom od 3 devojke koje su se družile dugi niz godina, nastanila se u Ajvaliku iz Istanbula nakon što je obolela od raka, bila je veoma popularna kao serija koja je dirnula emocije.

Serija u kojoj glavne uloge tumače Tuba Buyukustun, Seda Bakan, Murat Boz, Riza Kocaoglu, Firat Tanis, Boncuk Yilmaz, Fusun Demirel i Serkan Altunorak, dostigla je tačku u kojoj nijedna turska TV serija nije uspela da se ostvari na digitalnoj platformi!

Seriju Zeytin Agaci, čija je prva sezona snimljena i emitovana u 8 epizoda, takođe su cenili Netflixovi pretplatnici u različitim zemljama. Pored toga, serija je postala prva turska serija koja je ušla na Netflix Top 10 listu u Velikoj Britaniji.

Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, serija koja je na Netflixu postigla uspeh koji druge serije nisu mogle ranije, zauzelo je drugo mesto na listi neengleskih serija sa 31 milion 200 hiljada sati gledanja.

Uz veliko interesovanje koje je izazvalo u Turskoj, projekat Maslinovo drvo je postao popularna serija među Netflix pretplatnicima i gledaocima u stranim zemljama.

Postigavši veliki uspeh sa 18.100.000 sati gledanja u prvoj nedelji, ova serija je napisala još jednu priču o uspehu ušavši na Netflixovu listu neengleskih TV serija sa 5. mesta!

NOVO -  Yunus Emre Yildirimer i serija Teskilat - pravo rešenje?!

By: TV Exposed