Yunus Emre Yildirimer i serija Teskilat - pravo rešenje?!

Uspešni glumac Yunus Emre Yildirimer doživeo je veliko razočarenje TV serijom Adi Sevgi, koja je emitovana u prošloj zimskoj sezoni. Međutim, ako je tvrdnja tačna, Yildirimerov povratak će biti veoma zapažen.

 Yunus Emre Yildirimer i serija Teskilat - pravo rešenje?!

Foto Credits: Internet Haber

Tvrdi se da je uspešni glumac uključen u glumačku postavu jedne od najambicioznijih serija sveta turskih serija.

Yunus Emre Yildirimer igrao je lik Alparslana Čakirbejlija u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz šest sezona nakon što je učestvovao u mnogim produkcijama kao što je Guz Gulleri i Fatih Harbiye. Yildirimer je napravio veliki iskorak u svojoj karijeri uspešnim nastupom u ovom liku.

Međutim, kada je serija EDHO iznenada završena, Yunus Emre je ponovo prihvatio ponudu ATV-a. Uspešni glumac delio je glavnu ulogu sa Gizem Gunes u TV seriji Adi Sevgi. Međutim, serija je bila potpuno razočaranje. Serija, koja je podbacila u gledanosti, oprostila se od ekrana u 11. epizodi.

Navodno, Yunus Emre Yildirimer se sada vraća na ekran sa novom sezonom veoma popularne serije. Tvrdi se da će Yunus preuzeti ulogu u seriji Teskilat / Organizacija koja se emituje na TRT 1. Nema zvaničnog saopštenja o tome. Međutim, ako je ova tvrdnja tačna, sigurno je da će Yunus Emre odlično pristajati ovoj seriji.

Serija Teskilat, koja se emitovala nedeljom uveče u zimskoj sezoni TRT 1, nedavno je dospela na dnevni red odlaskom glavnog glumca Caglara Ertugrula. I pored zvaničnog saopštenja, pojedini gledaoci nisu mogli da veruju ovoj vesti…

Ova vest je na kraju potvrđena od strane samo Caglara, koji se oprostio od projekta.

NOVO - Turski glumac Aytac Sasmaz predstavio novu pesmu (VIDEO)

By: TV Exposed