Burcu Ozberk srećna zbog povratka poslu

Burcu Ozberk, koja je dugo učestvovala u takvim produkcijama da bi je nazvali kraljicom romantičnih humorističnih serija, sada je na snimanju filma Ruyanda Gorursun.

Burcu Ozberk srećna zbog povratka poslu

Foto Credits: IMDB

Popularna turska glumica je imala dug odmor i proces samoobnavljanja putujući na različite destinacije nakon što je TV serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta, imala svoje finale u aprilu.

Burcu Ozberk, koji je na snimanjima od 2013. godine i generalno je na dnevnom redu sa dugoročnim projektima, poslednjih godina je sa skoro beskrajnom energijom učestvovala u setovima sa serijama Afili Ask, Cocukluk i Ask Mantik Intikam.

Glumica, koja je zbog jednog projekta za drugim pravila dugu pauzu od odmora, poslednjih meseci je iskoristila priliku da se odmori. Objašnjavajući da je srećna što se vraća na set, glumica je rekla:

„Dobro sam se provela ove godine. Kada sam bila u seriji Ask Mantik Intikam, rekla sam sebi: „Ove godine ću mnogo putovati“. I kao što sam rekla, dogodilo se.”.

Glumica, koja se vratila na set za snimanje filma Ruyanda Gorursun, u kojem glumi sa Muratom Bozom, izjavila je da joj je zadovoljstvo što se vratila svom poslu. Govoreći o svom partner u ovom projektu Muratu Bozu, glumica je izjavila: „Uopšte mi nije teško, on je veoma harmonična, veoma draga, prijatna osoba. I pre nego što sam počela da radim sa njim, bila sam entuzijastična i uzbuđena. Veoma sam srećna što radimo zajedno.“.

NOVO - Hakan Karahan o razlikama serije Ben Bu Cihana Sigmazam i drugih projekata

By: TV Exposed