Počinje nov proces u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Potpuno novi proces počinje u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u petkom uveče, postiže veoma dobre rezultate u gledanosti i ima veliki uspeh na društvenim mrežama.

Počinje nov proces u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Čini se da će lik Doge, koju igra Sila Turkoglu, sada postati najvažniji lik priče nove sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Avantura Doge, koja donosi odluke koje nikada nije želela za svoju ćerku, ali privlači publiku otkrivanjem svojih majčinskih osećanja, tek počinje.

Već sada je jasno da će to biti druga sezona puna teških emocija za Silu Turkoglu.

Možemo reći da je glumica bila veoma dobra i da su njeni fanovi bili veoma zadovoljni i njenom ulogom i tokom priče.

Čeka nas zanimljiva epizoda

Dakle, šta čeka Dogu u 34. novoj epizodi serije Šerbet od brusnice? U trejleru nove epizode ​​serije, Omer podržava Kivilcim, koja se pobunila protiv Doginog povratka.

Dok trejler prikazuje Omerovu bolest koja počinje da se vraća; Doga počinje novu borbu za svoju ćerku u Unalarovoj kući. Umut, s druge strane, prihvata da radi u Abdulahovoj kompaniji.

Činjenica da su Ibrahim i njegova porodica takođe bili pozvani na večeru na kojoj su se okupili Unallar i Ertugrul Islamoglu povećava uzbuđenje oko nove epizode.

Podsećamo, serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice čiji je scenario napisao Melis Civelek, a režirao Ketche, emituje se na Show TV-u svakog petka u 20.00.

NOVO - Serija Yali Capkini / Vodomar i pored kritika ima odličan rejting!

By: TV Exposed