Sevmek Zamani kao kočnica za Deniz Isin!

Deniz Isin, koja je 2019. godine ušla na setove sa likom Merve u TV seriji Her Yerde Sen, imala je značajan debi učestvujući u različitim projektima u periodu od 3 godine.

Sevmek Zamani kao kočnica za Deniz Isin!

Foto Credits: IMDB

Deniz Isin je stekla veliku bazu obožavatelja, posebno sa likom Sahare, koju je tumačila u TV seriji Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka.

Glumica, koju smo gledali kao Sedu u TV seriji Iyi Gunde Kotu Gunde 2020. godine, doživela je nesreću kratkog trajanja svog novog projekta. Činjenica da će TV serija Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koja je emitovana na ATV TV, ostacti projekat od pet epizoda, skrenuće pažnju kao posao koji koči nedavni snažan uspon u karijeri ove turske glumice.

Glumica, koja je prošle sezone bila veoma popularna sa likom Irem u seriji pod nazivom Masumiyet / Nevinost, takođe je dala dobre nastupe u digitalnim serijama. Veliki korak za njenu karijeru bio je to što je glumica dobila glavnu ulogu sa likom Leyle u nastavku projekta Leyla ile Mecnun nakon iskustava u digitalnim serijama Eee Sonra i Bizden Olur Mu.

Vrativši se TV serijama sa projektom Sevmek Zamani, Deniz Isin je postala dobar par sa svojim partnerom Ilhanom Senom i još jednom je uspela da impresionira svoje fanove svojom dramskom igrom.

Međutim, kada je gledanost serije bila niska, nije bilo iznenađujuće što je konačnu odluku doneo ATV TV i otkazao ovaj projekat.

TV serija Vreme za ljubav, koja je dobila veoma slabe ocene i nije bila dobro shvaćena od strane publike, završiće svoj ekranski život vrlo brzo…

NOVO - Hakan Dinckol nakon dve drame u romantičnoj komediji

By: TV Exposed