Burak Celik je u vezi sa koleginicom iz serije Senden Daha Guzel!

Ljubavne veze između glumaca u romantičnim humorističnim serijama u Turskoj počele su da postaju normalne. Prošle sezone smo videli ovu situaciju u Cemre Baysel i Aytacom Sasmazom, kao i ljubav između Alpa Navruza i Ayce Aysin Turan.

Burak Celik je u vezi sa koleginicom iz serije Senden Daha Guzel!

Foto Credits: Internet Haber

Oba para su se upoznala na setu TV serija, a kasnije su se povezali ljubavlju koja traje do danas.

Nakon što je prošle sezone bila zapažena sa serijom Baht Oyunu, Cemre Baysel se u novoj sezoni vratila na ekran sa romantičnom komedijom. Partner glumice koju smo gledali u TV seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe bio je Burak Celik. Svi su bili iznenađeni kada su zajedno videli Asli Turanli, koja igra lik Nazli u TV seriji Senden Daha Guzel i Buraka Celika, kojeg smo gledali kao Emira. Njih dvoje su se kako navodi turska štampa ranije upoznali, ali kada su se ponovo okupili na snimanju, bili su veoma impresionirani jedno drugim. Burak Celik i Asli Turanli viđeni su kako zajedno večeraju i nisu krili svoju ljubav.

Burak je, potvrđujući ljubavne tvrdnje, rekao da se poznaju od ranije i da sve ide kako treba. Dvojac nije želeo da odgovara a pitanja novinara, ali nije ni pokušao da sakrije ljubav.

Tradicija nije prekinuta sa ovim parom u TV seriji Lepša od tebe. Romantične humoristične serije, u kojima se pojavljuju mnoge ljubavi, veoma su efektne produkcije za mlade glumce da upoznaju jedni druge i nateraju milione da prihvate sebe svojim talentima i donesu važne odluke u svojim ljubavnim životima.

NOVO - Cansu Dere o vezama

By: TV Exposed