Cansu Dere o vezama

Cansu Dere, glavna glumica popularne serije Sadakatsiz / Neveran Kanala D, ime je koje ima mnogo obožavatelja kako u Turskoj tako i u inostranstvu.

Cansu Dere o vezama

Foto Credits: Haberler

Lepa glumica, koja je imala svetle dane u karijeri, dala je veoma zaista zanimljive izjave za novi broj Vogue magazina. Dodirujući temu ljubavnih veza, Cansu Dere je rekla:

„Usamljenost je divna stvar kada je sami odaberete. Svako treba da bude sam.“.

Popularna turska glumica, koja svoj privatni život radije živi daleko od kamera i uvek je svoje veze držala podalje od očiju javnosti, dodala je:

„Ako ljudi mogu da ostanu sami, biće oslobođeni obaveza. U vašem životu ne treba da bude prisilnih veza; samo čisti odnosi. Ne govorim samo o muško-ženskom odnosu. Ovo uključuje prijateljstva. Ovo se odnosi na sve odnose.“, rekla je Cansu.

Serija Sadakatsiz / Neveran, koja je prošle sezone ušla u finale, imala je veliki uspeh u Turskoj, ali i u inostranstvu. Nakon što je glumičina TV serija Anne / Majka emitovana u Španiji, objavljivanje projekta Sadakatsiz učinilo je Cansu Dere posebno popularnom u ovoj zemlji. Slična situacija je i u zemljama Latinske Amerike. Nakon serije Neveran, glumica, čiji fanovi željno čekaju njene nove projekte, postala je jedno od ekranskih lica medjunarodnog giganta Disney Plus.

Cansu, koja takođe učestvuje u promocijama platforme u Turskoj, snimaće svoj novi projekat za ovu digitalnu platformu. U narednom periodu biće poznato više informacija o novom poslu popularne glumice.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

NOVO - Serija Tuzak / Klopka je jedna od najambicioznijih u novoj sezoni

By: TV Exposed